Bariere de acces

made 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Barierele pentru parcari de tip privat, public si industrial controleaza eficient accesul in anumite locatii, garantand siguranta spatiului interior si a persoanelor.

 

Parcarile sunt spatii care necesita un management performant atat din punctul de vedere al posibilitatii de acces, cat si al timpului de acces.

Cu ajutorul sistemelor electromecanice de ridicare a barierelor, cu viteza reglabila si dispozitiv de siguranta antistrivire, se eficientizeaza timpul de acces si este sporit confortul utilizatorilor.

De asemenea, se asigura o restrictionare evidenta si utila, in cazul unor perimetre a caror acces prevede o astfel de masura.

Functionalitate si randament 

Barierele sunt sisteme care functioneaza pe principiul eficientei si al randamentului. In acest scop, dotarile acestora includ semnale luminoase cu LED-uricarcasa din meterial plastic care protejeaza partile mobilesistem de deblocare cu cheietransmitatorfotocelule tip coloana si dispozitiv de semnalizare cu lumina intermitenta.

In ceea ce priveste eleganta, aceasta este apreciata atat in cazul parcarilor private, cat si a celor publice sau industriale.