Asistenta tehnica Non-Stop

SOS SECURITY vine în întâmpinarea necesităţilor clienţilor săi cu un complex de servicii, pe lângă paza umană şi computerizată, am creat DEPARTAMENTUL DE ASISTENŢĂ TEHNICĂ. Acesta este un serviciu non-stop pus la dispoziţia clienţilor şi urmăreşte să implementeze un concept de securitate totală pentru a atinge cea mai bună calitate a serviciilor oferite de către noi. Acest departament are ingineri electronişti specializaţi în proiectare – instalare şi mentenanţa sistemelor electronice de supraveghere, antiefracţie, antiincendiu, control acces, GPS/GSM, GPS/CDMA, GPS/GPRS.

Astfel vă punem la dispoziţie serviciile noastre:

  • Intervenţii tehnice în vederea remedierii defecţiunilor de sistem şi aducerea acestuia în parametrii optimi de funcţionare în timpii legali prevăzuţi sau stabiliţi prin cereri speciale;
  • Redimensionare sisteme existente, prin instalarea de noi componente de sistem sau dezafectarea anumitor componente, fie chiar dezafectarea totală a sistemului;
  • Instalarea de noi sisteme;
  • Proiectare: întocmirea proiectului tehnic pentru locaţiile şi sistemele solicitate;
  • Activităţi de auditare: inventariere sisteme, propuneri îmbunătăţire, instruire personal, întocmire documente specifice conform legii.

Prestatorul va asigura operaţiile de mentenanţă şi service echipamentelor, componentelor, accesoriilor sistemelor, constând în următoarele operaţii, dar nelimitându-se după caz doar la acestea:

  • Verificarea stării fizice a conexiunilor şi inegrităţii acestora;
  • Verificarea integrităţii echipamentelor şi componentelor sistemului;
  • Ştergerea şi curăţirea lentilelor de la camerele video;
  • Testarea parametrilor tehnico-funcţionali ale sistemelor.

Aceste operaţii de mentenanţă se vor asigura la fiecare 2 luni de la data punerii în funcţiune a sistemului de supraveghere video sau a semnării contractului de asistenţă tehnică cu SOS SECURITY.
Reviziile la cerere în vederea curăţării, testării şi aducerea în parametri optimi de funcţionare a sistemelor din locaţie în intervalul celor 2 luni sunt gratuite.

Preţul acestui serviciu este de 25 lei/camera pentru sisteme cu mai mult de 4 camere.
*Pentru sistemele mai mici de 4 camere preţul este de 100 lei/locaţie.
*Preţurile nu includ TVA.

In speranta unei bune colaborari va multumim şi stăm la dispoziţia dumneavoastră.